Zie het groots! Spuitgieten van stukken tot 25kg ​

Ons machinepark evolueert voortdurend. Zo bieden we je alle mogelijkheden voor je kunststof onderdelen. Met de JU28000 hebben we de goliath onder de spuitgietmachines in dienst. Hij vervaardigt stukken tot 25 kilogram. Ideaal voor het spuitgieten van onder meer kunststofpaletten en glijbanen.

 

Stockplastics evolueert. Met jou. Voor jou. Daarom verwelkomen we een nieuwe gigant in ons machinepark, de JU2800. De naam hoef je niet te onthouden, de extra mogelijkheden wel: spuitgieten in zijn indrukwekkendste vorm, met onze vertrouwde kwaliteit. Van ontwerp en matrijzenbouw tot productie en nabewerking.

6-assige robot

De JU2800 is een hoogtechnologische machine. De geïntegreerde 6-assige robot stapelt je onderdelen automatisch en kan bijkomende nabewerkingen ook automatisch uitvoeren zoals drukken, boren, frezen en zo veel meer. Tegen een strakke timing.

Onderdelen tot 25 kilogram

Tot liefst 25 kilogram per onderdeel precies afgewerkt. We maken komaf met montage achteraf en gaan voor sterker en beter. Met het grote shotvolume breiden we onze mogelijkheden fors uit. En die van jou ook.

Pionier sinds 1967

Technische knowhow en een aanpak op maat: zo ben je steeds zeker van een prima product. Want jij plukt de vruchten van een halve eeuw ervaring. Voor elk onderdeel maken we een matrijs en een kunststofsamenstelling op maat, volledig aangepast aan de functie.

Flexibel voor jouw industrie

Profiteer mee van deze nieuwkomer. Kunststof paletten in één stuk, bakken, kliko’s, vuilnisbakken, bumpers, glijbanen, tafels of stoelen en nog veel meer: ontdek hoe de JU2800 jouw productie optimaliseert. Efficiënt en langdurig. Geautomatiseerd en op maat.