Totaalpartner voor spuitgieten

Van een kleine familiale kmo groeide StockPlastics de voorbije decennia uit tot een toonaangevende spuitgieterij. Een dertigtal medewerkers werkt er met 27 moderne machines. En dat 24/7. Met de combinatie van productontwikkeling, matrijzenbouw en spuitgieten realiseren onze experten kunststof producten. Van ontwerp tot afgewerkt onderdeel, volledig in eigen beheer.

Flexibel maatwerk, 24/7 

Met een totaalaanpak op maat is StockPlastics een proactieve partner voor een brede waaier aan productiebedrijven. In samenwerking met onze klanten kiezen we het materiaal. We vertalen de technische vereisten naar een gedetailleerd ontwerp en spuitgieten onderdelen. Snel en afgewerkt tot in de puntjes.

80% recyclage

Maalgoed en regranulaat vormen de basis van onze kunststof. We recycleren tot 80 procent. Op een duurzame en betaalbare manier maken we zo kunststof producten die amper te onderscheiden zijn van nieuwe kunststof. 

Ons machinepark evolueert voortdurend. Zo bieden we je alle mogelijkheden voor jouw kunststof onderdelen. Met de JU28000 hebben we ook de goliath onder de spuitmachines in dienst. Hij vervaardigt stukken tot 25 kilogram. Ideaal voor het spuitgieten van onder meer kunststofpaletten en glijbanen.